Online producten

Hand & voetverzorging

Foodlogix voetmousse – 125ml (€20)

Formule met tweevoudige werking. Deze unieke geurloze mousse bevat een bioactief gepatenteerd spirulina-extract. Deze microalgen hebben uiterst krachtige antimicrobiële eigenschappen dankzij hun enzymatische activiteit. De rijke mousse bevordert de celvernieuwing, herstelt , hydrateert en verzacht de huid.

BESCHIKBAAR IN 3 SOORTEN:

  • 1: Geschikt voor droge en gevoelige huid, maar ook voor andere huidtypes
  • 2: Geschikt voor normale tot droge huid
  • 3: Geschikt voor bijzonder ruwe, gebarsten huid met (zware) eeltvorming

GEBRUIK: Bij voorkeur ’s avonds aanbrengen, een klein dropje mousse is voldoende om de volledige voeten in te smeren.

Abstract handcrèmes – 50ml (€8)

Hand & bodylotion maakt de huid voelbaar zacht en voedt de huid. De huid voelt zacht en gehydrateerd aan.

BESCHIKBAAR IN 5 VARIANTEN:

  • Sweet Mango
  • Heavenly Aloë
  • Indulging coconut
  • Lotta Rosy
  • Sassy Raspberry

GEBRUIK: Dagelijks aanbrengen om de handen optimaal de beschermen en te hydrateren. Bij droge handen meermaals per dag gebruiken.

Abstract cuticle conditioner (oil) MELON – 15ml (€9)

Voedende, uit natuurlijke en plantaardige olie vervaardigde nagelriemolie die gebruikt wordt om de nagels en nagelriemen te hydrateren en te verzorgen. Amandelolie draagt bij tot een elastische en zachte huid. Kokosolie doet dienst als natuurlijk anti-oxidant. Vitamine A, E & D uit tarwekiemolie behandelen de droge en gebarsten huid. Lanolin houdt de vochtbalans intact.

GEBRUIK: dagelijks aanbrengen op de nagelriemen en inmasseren tot de cuticle conditioner is ingetrokken.

Set nagelversteviging home (€17,50)

De ideale kuur voor een gezonde nagelgroei! Vijl je nagels mooi in vorm en voorkom splijten met de glazen vijl. Met het sinaasappelstokje maak je de nagelranden proper en duw je de nagelriemen achteruit. De Nail Force Strengthener en de Mango Cuticle oil staan in voor een optimale voeding van de nagelplaat en nagelriemen. De groei van de natuurlijke nagels wordt gestimuleerd en de nagels worden opmerkelijk sterker. Werk af met de verzorgende Bio Balance Camomille handcrème voor een TOP resultaat.

GEBRUIK: Nagels gelijk vijlen met de glazen vijl en de nagelriemen achteruit duwen met het sinaasappelstokje. Vervolgens De Nail Force Strengthener aanbrengen in een dun laagje. Breng de eerste dag 2 laagjes aan en vervolgens gedurende een week 1 laagje per dag. Afwerken met de Mango Cuticle oil, deze volledig rond de nagel aanbrengen (op nagelriemen en nagelwallen). Vervolgens de Bio Balance Camomille handcrème aanbrengen om de volledige handen. 

Herhaal deze verzorging dagelijks. U zal zien dat de groei van de natuurlijke nagels gestimuleerd wordt en dat ze opmerkelijk sterker worden! Bij ernstig verzwakte nagels wordt aangeraden om de Mango Cuticle oil 3x/dag te gebruiken.

Bio Sana Houten Eeltrasp (€16,30)

Dubbelzijdige houten eeltrasp (60/80) met een grove kant (60) om te vijlen en een fijne kant (80) om de verhoornde huid glad te maken. Beide kanten zijn bedekt met een anti-bacteriële en waterbestendige slijpfolie. De Bio Sana eeltvijl verwijdert eelt op een snelle en comfortabele manier. Handgemaakt kwaliteitsproduct van Zwitserse makelij.